header

Uw gegevens

1. Waar gebruikt The little things in life mijn gegevens voor?


Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze verstrekt hebt aan www.thelittlethingsinlife.nl. Dat kan zijn om u te informeren over ons of om bestellingen, die u geplaatst heeft, zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.
Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. The little things in life zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.
2. Mag The little things in life mijn gegevens aan derden verstrekken?


The little things in life zal uw gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien dit noodzakelijk is om hun werkzaamheden voor ons te kunnen uitvoeren of om te voldoen aan wettelijke eisen.3. Kan ik mijn gegevens bij The little things in life corrigeren of verwijderen?


U kunt contact opnemen met het verzoek gegevens van u te corrigeren of verwijderen. Dit kan 7 dagen per week.
 4. Welke gegevens bewaart The little things in life wanneer ik een bestelling plaats?


Wanneer u een bestelling plaatst bij www.thelittlethingsinlife.nl bewaren wij uw gegevens in een beveiligde database. Wij slaan informatie op zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflevergegevens en betaalgegevens.
Per bestelling dient u alle informatie aan ons te verstrekken.
Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt om:


Bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen;

U te informeren over de status van uw bestelling;

De afhandeling van uw betaling en de verzending van uw bestelling.

 5. Is het mogelijk dat iemand anders uit mijn naam artikelen besteld?


Technisch gezien is het mogelijk om met de gegevens van iemand anders een artikel te bestellen. Degene die de bestelling plaatst moet echter wel zelf betalen, dus er valt geen voordeel te behalen.
  
6. Ik wil geen e-mails meer van The little things in life ontvangen, wat moet ik doen?


Mocht u de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen dan kunt u, 7 dagen per week, contact met ons opnemen.
  
7. Kan ik het afleveradres van mijn bestelling nog wijzigen?


Wilt u het afleveradres wijzigen, neem dan direct contact met ons op. Mocht het zijn dat uw bestelling nog niet verstuurt is, dan kan het afleveradres nog gewijzigd worden.
  
8. Mijn e-mailadres is gewijzigd, hoe kan ik dit aanpassen voor de nieuwsbrief?


Wanneer uw e-mailadres is gewijzigd, meldt u dan opnieuw aan voor de nieuwsbrief met uw nieuwe e-mailadres. Neem hierna contact met ons op met de mededeling dat u uw oude adres niet meer in gebruik heeft en deze uit onze database wilt verwijderen. Vergeet hierbij niet uw oude en nieuwe e-mailadres duidelijk te vermelden. 
 
Nieuwsbrief

Feel good nieuwsbrief

Direct 10% korting in uw mailbox
Mis geen (win)acties
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
Leuke tips en weetjes


 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN