header

Retouren

1. Kan ik mijn bestelling retour sturen (herroepingsrecht)?

Wilt u uw aankoop ontbinden NA ontvangst van de goederen dan kunt u gebruik maken van uw "herroepingsrecht".

Conform de wet "Koop op afstand" heeft u na ontvangst van de goederen 7 werkdagen de tijd om uw koop te ontbinden, zonder opgaaf van reden. De zichttermijn van 7 werkdagen gaat in op het moment dat u de goederen in ontvangst neemt en wij aan onze verplichtingen hebben voldaan. Na ontbinding van de overeenkomst storten wij uw aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op uw rekening.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen, de Algemene Voorwaarden van de desbetreffende postvervoerder gelden en deze verzendkosten voor rekening van de klant zijn. Dit geldt ook voor het opnieuw opsturen van producten (bij ruilen) van The little things in life naar de klant. Ook dan zijn de extra gemaakte verzendkosten voor rekening van de klant. Dit geldt ook wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht.

Meer informatie hierover kunt u vinden in onze
algemene voorwaarden.

 

2. Waar kan ik mijn product(en) retour melden?

Via onderstaande link komt u terecht bij de retourservice van the little things in life. 

https://thelittlethingsinlife.shipping-portal.com

 


 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN