header

Mr. Bean body scrub

1. Hoe gebruik ik Mr. Bean body scrub?


maak uw huid vochtig, neem een klein handjevol Mr. Bean body scrub in uw hand en masseer het voorzichtig in. Focus vooral op de probleemgebieden. Voor een optimaal resultaat laat u Mr. Bean 5 minuten opdrogen en spoel hierna af.  
 2. Hoe vaak moet/kan ik Mr. Bean body scrub gebruiken?


We adviseren 1 a 2 keer in de week te scrubben. Dit om een optimaal resultaat te behalen.
 3. Kan Mr. Bean body scrub bederven?


Mr. Bean body scrub is tot 12 maanden na openen van de verpakking te gebruiken. Zorg ervoor dat Mr. Bean altijd opgeborgen is in een afsluitbare verpakking, op een droge koele plek. 
 4. Kan ik Mr. Bean body scrub gebruiken op mijn gezicht?

 

Ja, u kan Mr. Bean gebruiken op uw gezicht. Denk eraan dat het een scrub is en u altijd zachtjes moet inmasseren op uw gezicht! Zorg ervoor dat na het scrubben u producten vermijdt met alcohol. Gebruik een zeepvrije cleanser om overtollige olie te verwijderen. Als uw huid gevoelig is, doe dan eerst een test op een klein stukje huid.
 5. Ik denk dat ik allergisch ben voor Mr. Bean, wat moet ik doen?


Als u een allergische reactie krijgt tijdens gebruik van Mr. Bean body scrub, zoek onmiddelijk medische assistentie! Wij raden altijd aan een test te doen op een klein stukje huid, zekerheid voor alles!
Bij noten allergieen dient u Mr. Bean niet te gebruiken.

 6. Hoelang moet ik Mr. Bean in laten trekken?


De aangeraden inwerktijd is 5 minuten. 5 tot 10 minuten is aangeraden voor striae, cellulitis of psoriasis.
 7. Wat zijn de voordelen van Mr. Bean body scrub?


♥ De scrub kan zowel voor lichaam als het gezicht gebruikt worden!
De cafeine richt zich op het stimuleren van de bloedsomloop en speelt een belangrijke rol bij vermindering van cellulitis, striae, eczeem en psoriasis.
Demerara suiker en het roze Himalaya rotszout hebben tot doel dode huid te verwijderen en acne, rimpels en andere huidaandoeningen te verminderen.
De scrub is 100% natuurlijk en dierproefvrij!
 8. Helpt Mr. Bean mijn huid te hydrateren?


Daar is Mr. Bean de beste in! kokosolie houdt de huid gehydrateerd. Het helpt ook mee in het verzachten van huidirritaties, verlengen van uw zongebruinde huid en voorkomen van rimpels door middel van een natuurlijke reiniging van vuil, make-up en dode huid.
 9. Is Mr. Bean body scrub getest op dieren?


NEE! Alle ingredienten zijn natuurlijk, dus testen we het op onszelf. Dieren zijn om mee te knuffelen!
 10. Is Mr. Bean veganistisch?


Ja. Mr. Bean bevat geen dierlijke bijproducten.
 11. Kan ik Mr. Bean gebruiken als ik een gevoelige huid heb?

Mr. Bean is een natuurlijke scrub gemaakt van ingredienten die komen van de aarde. We raden altijd aan om de scrub te testen op een klein stukje huid, zekerheid voor alles. Merkt u een allergische reactie terwijl u de scrub gebruikt, stop dan onmiddelijk met het gebruik ervan.
 12. Wat zijn de ingredienten in Mr. Bean?

Mr. Bean is een biologische koffie scrub met robusta koffiebonen, biologisch koudgeperste kokosolie, roze Himalaya rotszout, demerara suiker, biologische cacao en vitamine E olie.
  
 
Nieuwsbrief

Feel good nieuwsbrief

Direct 10% korting in uw mailbox
Mis geen (win)acties
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
Leuke tips en weetjes


 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.
Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN