header

Mijn verhaal

 

Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Serana Elshoff en woon in Rotterdam.
The little things in life is opgericht in april 2013, omdat ik namelijk gek ben op heerlijke huidverzorgingsproducten.
Door mijn liefde voor Griekenland en de eilanden, voornamelijk het eiland Kreta, kwam ik in aanraking met natuurlijke Griekse verzorgingsproducten.
 
Ik heb van mijn liefde voor verzorgingsproducten, Griekenland en alles wat daarbij hoort, mijn beroep gemaakt.
Zelf heb ik een gevoelige huid waar ik goed voor moet zorgen en goed op moet letten wat ik als verzorgingsproduct gebruik. Door mijn onderzoek naar Griekse, natuurlijke verzorgingsproducten kwam ik terecht bij de Griekse merken Aphrodite en Greenyard. Deze merken bevatten olijfolie van het Griekse eiland Kreta.
Door de huidverzorgingsproducten zelf te testen op mijn eigen (gevoelige) huid, kwam ik erachter dat dit inderdaad het perfecte verzorgingsproduct is voor alle huidtypen, van de normale tot zeer gevoelige (probleem)huid.
 
Ook al is het internet een snelle digitale wereld toch vind ik persoonlijk contact en aandacht voor de klanten erg belangrijk. Persoonlijke aandacht bij elke bestelling, persoonlijk advies, met zorg ingepakte cadeaus en snelle levering. Dat is mijn kracht en elke dag begin ik weer vol enthousiasme waarbij ik zelf graag als proefkonijn optreed.

 

Spread a little love!

 

 

 
 
Nieuwsbrief

Feel good nieuwsbrief

Direct 10% korting in uw mailbox
Mis geen (win)acties
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
Leuke tips en weetjes


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN