header

Bestelling

1. Kan ik een ander afleveradres (cadeauservice) bij mijn bestelling invoeren?

Ja, dit is mogelijk. U kunt bij het invoeren van uw bestelling een ander afleveradres invoeren en eventueel bij de opmerkingen noteren dat u een persoonlijk wenskaartje wilt bijsluiten.
Dit kunt u ook melden via ons contactformulier.
2. Mijn bestelling is niet aangekomen, onvolledig of niet juist toegestuurd, wat moet ik nu doen?

Wij behandelen uw bestelling met uiterste nauwkeurigheid, mocht het helaas toch gebeuren dat uw bestelling niet is aangekomen, onvolledig is of niet juist, neem dan direct contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.
 3. Hoe kan ik een geplaatste bestelling annuleren of wijzigen?

Mocht het zijn dat u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan contact met ons op. Er wordt direct gekeken naar de status van uw bestelling en of dit nog te annuleren of wijzigen is. Mocht de status van uw bestelling zo zijn dat dit niet meer mogelijk is dan zal www.thelittlethingsinlife.nl er alles aan doen om u tegemoet te komen.
 4. Zijn mijn betalingsgegevens en persoonlijke gegevens veilig?

www.thelittlethingsinlife.nl garandeert dat uw gegevens absoluut veilig zijn bij ons. Alle gegevens worden in versleutelde vorm verstuurd zodat alle vertrouwelijke informatie volledig beveiligd is. Lees meer over ons privacybeleid in onze privacy policy.5. Hoe bestel ik iets bij www.thelittlethingsinlife.nl?

Een bestelling plaatsen bij The little things in life gaat heel makkelijk. U voegt de gewenste producten toe aan uw mandje, vervolgens klikt u op het mandje. Hier ziet u een overzicht van de producten die op dat moment in uw mandje zitten. U kunt hier uiteraard uw mandje nog wijzigen. Om af te rekenen klikt u op ‘plaats bestelling’. Hiermee start u het betaalproces. Hierna volgen enkele stappen. Door deze stappen één voor één te doorlopen rondt u uw bestelling af. Snel efficiënt en gegarandeerd veilig.
 6. Hoe weet ik of mijn bestelling goed is gelukt?

Wanneer u een bestelling plaatst bij ons, krijgen wij een melding. Zodra wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen krijgt u een bevestigings e-mail. Hierin staan alle details van uw bestelling en betaling. Door deze bevestigings e-mail weet u dat wij uw bestelling en betaling in goede orde hebben ontvangen. 
 
Nieuwsbrief

Feel good nieuwsbrief

Direct 10% korting in uw mailbox
Mis geen (win)acties
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
Leuke tips en weetjes


 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN