header

Algemeen

1. Wat zijn de voordelen van olijfolie voor mijn gezondheid?

In de laatste twee decennia leren mensen, wereldwijd, over de unieke voordelen die olijfolie heeft in een dieet. The little things in life focust zich alleen op de voordelen van olijfolie verwerkt in huidverzorgingsproducten, maar het is ook belangrijk om de voordelen van olijfolie voor de gezondheid te weten.
 
Recentelijk is bekend dat olijfolie helpt bij het verkleinen van de kans op hart- en vaatziekten. Dit omdat olijfolie rijk is aan antioxidanten die helpen het dichtslippen van de aderen tegen te gaan.
Dagelijkse consumptie van olijfolie helpt maagzweren en andere maagproblemen te verzachten. Olijfolie is namelijk makkelijk verteerbaar en de voedingsstoffen uit de olijfolie zijn makkelijk op te nemen.
Dit alles in gedachten is het makkelijk te begrijpen waarom vele beweren dat olijfolie een perfecte olie is voor alle leeftijden. Olijfolie biedt unieke voordelen voor zowel innerlijk als uiterlijk. Voor uw gezondheid en uw schoonheid.

 


2. Wat maakt olijfolie zo goed voor mijn huid?

Als er olijfolie is verwerkt in huidverzorgingsproducten, wordt uw huid soepeler, schitterend en gehydrateerd. Olijfolie is rijk aan antioxidanten die helpen de fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Antioxidanten voorkomen dat de schadelijke vrije radicalen uw huid beschadigen.
 
Hieronder vindt u de natuurlijke ingrediënten van olijfolie, die laten zien dat olijfolie grote voordelen heeft in huidverzorgingsproducten: 

Squaleen: Een natuurlijke niet vette moisterizer, die snel en diep in uw huid dringt. Het mengt goed met andere kruidige ingrediënten.

Vitamine E en polyfenol: Dit zijn natuurlijke antioxidanten die in grote hoeveelheden zijn gevonden in olijfolie. Antioxidanten, zoals vitamine E,  helpen de vrije radicalen te verwijderen. Ook zorgt het ervoor dat de veroudering van de huid wordt tegengegaan. De antioxidanten zorgen ook voor de bescherming van de schadelijke zonnestralen, die zorgen voor het activeren van de vrije radicalen.

Vette zuren: Vette zuren zijn waardevol voor een gezond uitziende huid. Vette zuren kunnen niet door ons lichaam worden aangemaakt, daarom moeten deze worden aangevuld via een dieet of door het aanbrengen op de huid. Olijfolie bevat een grote hoeveelheid vette zuren waardoor olijfolie extreem voedzaam en hydraterend is.

Vitamines: Olijfolie bevat vitamine A en vitamine E. Volgens dermatologen hebben deze vitamines al aangetoond dat ze de kwaliteit van de huid verbeteren, vrije radicalen verwijderen en fijne lijntjes en rimpels verminderen.

 


3. Wat is er zo bijzonder aan Griekse olijfolie?

Het klimaat en grond, die rijk is aan mineralen, in Griekenland lijken een ideale combinatie voor het kweken van de heilige olijfboom. Het gebrek aan regen voor 6 tot 7 maanden per jaar, geeft de Griekse olijfolie zijn unieke smaak en aroma. Steeds meer mensen herkennen dit en dat is de reden dat de vraag naar Griekse olijfolie in grote aantallen is toegenomen, over de gehele wereld.
 
Zon, stenen, droogte, stilte en afzondering zijn de vijf ingrediënten die, volgens Griekse volkstraditie, helpen om het ideale gebied te creëren voor de olijfboom. Kreta is een eiland die alle vijf de ingrediënten biedt. Kreta produceert met trots de olijfolie, met bijzondere kwaliteit, voor meer dan 4000 jaar.
 
The little things in life is trots om u de huidverzorgingsproducten te kunnen aanbieden, die zijn gemaakt op basis van de beste kwaliteit olijfolie, van het Griekse eiland Kreta.

 


4. Waar vind ik meer informatie over The little things in life?

Meer informatie over het bedrijf en de producten kunt u vinden onder het kopje, About us. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.
 


5. Worden de producten van The little things in life op dieren getest?

Onze producten worden NIET op dieren getest. Zowel tijdens de productie als na de productie van de producten.
 


6. Hoe weet ik waar de producten van The little things in life zijn geproduceerd?

Alle producten zijn geproduceerd in Griekenland. Het land van herkomst staat ook op de verpakking van elk product.
 

 
 
Nieuwsbrief

Feel good nieuwsbrief

Direct 10% korting in uw mailbox
Mis geen (win)acties
Als eerste op de hoogte van nieuwe producten
Leuke tips en weetjes


 


Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN